Blog

Dielňa Mr. Horeca
Rok 2022 bol plný očakávaní v hotelovom a gastro priemysle, môžme si však povedať, že doposiaľ je tento rok úspešný nad naše očakávania. Dokázali sme s plnej miere pretaviť…

Výhody a tipy využitia hotelového izbového organizéru
Využiť medzisezónny čas na dôkladnú prípravu do novej sezóny je rozumné. S tohtoročnou letnou sezónou sme sa rozlúčili, tešíme sa na prvé slnečné lúče…

S doplnkami od Mr. HORECA dodáte svojmu zariadeniu punc výnimočnosti
Štandardný hotelový, či reštauračný priestor mení miesto na priateľské nielen ústretový personál, čistota, či kvalitné jedlo, ale aj doplnky dekorované so vkusom.…

Vitajte u nás
Funkčné a dizajnové produkty pre hotely, reštaurácie a kaviarne. Vzorka zdarma Vzorku z našej štandardizovanej ponuky na Vami dopytovaný produkt Vám odošleme zdarma, spolu so…

Starostlivosť o tabule - plocha ABS vs plocha HDF
Umývanie plochy tabule: Kriedová fixka: Po použití kriedovej fixky je možné tabuľu umyť mokrou utierkou a následne ju pretrieť suchou hubkou, resp. handričkou. V prípade, že použijete…

Personalizácia loga a grafické podklady
Radi Vám upečieme chutný branding na 7 spôsobov. Avšak, aby nám to vyšlo, musíme mať správnu základnú surovinu a tou je logo vo formáte – PDF v krivkách alebo…

7 receptov chutnej potlače
Postup Otvoríme v PC program s certifikáciou - najlepšie Adobe Ilustrátor alebo Photoshop. Výber necháme na Vás, podľa Vašej chuti. Logo potrebujeme nechať poriadne premiešať v ruk…

Prebuďme u zákazníka všetky zmysly
Chcete vytvoriť zákazníkovi miesto, kde sa cíti príjemne?Miesto, na ktoré rád zavolá svojich priateľov, rodinu alebo obchodných partnerov?Miesto, o ktorom sa rozpráva s kladnou emó…

Dizajnové trendy na rok 2023
Vstup do reštaurácie Už vstup do reštaurácie alebo kaviarne by mal zákazníkovi napovedať čo ho čaká v interiéri. Od vstupu očakávame čistotu, konzistentnosť s interiérov…